Soul Intuition — omarm je ziel

Les Barreaux, Frankrijk
2 – 8 oktober 2021

Wil je lekker bij jezelf komen door vakantie en training met elkaar te combineren, dan is de belevingsreis ‘Soul Intuition — omarm je ziel’ in Les Barreaux in Frankrijk misschien wel iets voor jou. Tijdens deze ontspanningsreis kan je je lichaam beter of op een andere manier leren kennen en jezelf terug vinden. Al doende leer je meer te vertrouwen op je hart en op je buikgevoel. Het volgen van je intuïtie leidt tot vrijheid, een positieve instelling, geluk en meer energie.

Ik geef deze week samen met Rita Geerts, eigenaresse van Les Barreaux en sjamane, yoga-, Ayurveda- en massagetherapeute. Samen hanteren wij gedurende de week sjamanistische tools zoals klankmeditatie, het creëren van een despacho (een driedimensionale mandala), het werken met krachtstenen, sjamanistische reizen,… om de brug tussen denken en voelen steviger, fijner te maken. Want waarom proberen om ons vast te houden aan wat anderen van ons verlangen als het veel juister voelt om niet binnen de lijntjes te kleuren met onze keuzes en vaker lief te zijn voor onszelf. En daarnaast kun je natuurlijk ook genieten van al het moois wat Les Barreaux en de omgeving te bieden hebben. Er is wellness voorzien en je kunt gerust ook korte uitstapjes maken.

Deze themareis is iets voor jou als…

  • Je meer rust in jezelf wil terugvinden
  • Je meer wil leren uitgaan van jouw buikgevoel en intuïtie
  • Je open staat voor sjamanistische sessies
  • Je graag dichter bij jezelf wil komen

Dagprogramma

8u – 9u   We ervaren een yogasessie om langzaam de dag in te gaan, beleven een sjamanistische klankmeditatie, ontmoeten ons krachtdier of dansen de ochtend in. We maken ruimte, openen onszelf, staan onszelf toe om te ontvangen wat nodig is.

9u – 10u30   Ontbijt met verse groenten en fruit uit de tuin van Les Barreaux

10u30-12u30   We duiken opnieuw de wereld van het sjamanisme in met een sluierwandeling, chakrazang, het spelen met krachtstenen, of sjamanistische meditatie.

13u-14u   Gezonde, verse lunch met de Rita-touch.

14u-17u30   Vrije namiddag met de mogelijkheid om te wandelen in de omgeving van Domaine Les Barreaux, een uitstap te maken naar één van de omliggende dorpjes of natuurgebieden, gebruik te maken van de wellnessruimte, een extra behandeling te boeken op aanvraag of simpelweg te ontspannen aan het zwembad en heerlijk te niksen.

17u30-18u30   Sjamanistische workshop waarbij we samen een despacho creëren, mandala’s maken, een vreugdevuur beleven,…

vanaf 19u   Overvloedig avondmaal en gezellig, warm samenzijn.

We passen het programma steeds aan naargelang wat wij ervaren wat er nodig is in de groep. We werken graag op maat.

Praktische informatie

De prijs voor deze belevingsreis bedraagt 950 euro (op basis van 1p op een 2p kamer). Overnachtingen, eten, drank en wellness zijn inbegrepen in de prijs. Deze week is maximum voor 10 personen. Zo blijft het huiselijk en gezellig. Dus wees er snel bij. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs.

Eerstvolgende groep start in het najaar van 2 – 8 oktober 2021.

Op de eerste dag starten we tussen 16u en 18u. Op de laatste dag vertrek je na het ontbijt.

Het adres is Domaine Les Barreaux, 03220 Cindré, Auvergne-Frankrijk. Vervoer regel je zelf. Indien gewenst kan carpoolen onderling wel geregeld worden.

Begint het te kriebelen en heb je zin om erbij te zijn in Les Barreaux, schrijf je dan nu in via https://www.lesbarreaux.be/soul-intuition.