De Ervaarring

Vraag je jezelf wel eens af of ‘het’ nog wel klopt? Of je nog de voor jou goede dingen doet in je leven of in je loopbaan…? En misschien kom je er zelf even niet uit…
Met de Ervaarring kun je in een korte sessie ontdekken wat jou nu écht te doen staat! Wat is jouw next step?

Hoe werkt een Ervaarring?

Met de Ervaarring ga je op ontdekking naar een vorm waarin jij echt zinvol bezig kunt zijn. De Ervaarring stimuleert je verbeelding en brengt je in verbinding met je gevoel en intuïtie. We kijken niet naar CVs maar laten jou ervaren waar jouw buikpijn, verlangen, plezier en sprankels samen komen. En hoe dat er dan voor jou praktisch uit kan zien in een baan, project of andere rol en hoe je de wereld daar een stukje beter mee kunt maken.

Jij geeft jezelf daarmee binnen een uur een helder beeld van wat jou te doen staat. En dat is soms een hele openbaring.

Buikpijn Wat zie je in de buitenwereld dat jou echt raakt? Waar kun je zo verdrietig van worden dat je er echt iets aan wilt gaan doen?

Verlangen – Hoe moet de wereld er volgens jou uitzien om de buikpijn te doen laten verdwijnen? En kun je daarnaar verlangen?

Plezier – Welke dingen doe je met plezier? Welke handelingen zijn dat? Welke werkwoorden horen daarbij en waar doe jij dat al?

Sparkels Wat zie jij in de wereld waar jouw licht van aan gaat? Wie doen volgens jou de mooiste dingen? Wat wil jij ook wel een beetje meer hebben?

Praktisch

Vanessa begeleidt je door de Ervaarring heen en helpt je te ontdekken wat je nu echt te doen staat.

Je betaalt 99 euro inclusief BTW voor je deelname. Een Ervaarring duurt een dagdeel en er zijn maximaal 3 deelnemers. Vol is vol! Als je liever kiest voor individueel, dat kan, de prijsbedraagt dan 199 euro inclusief BTW.

De Ervaarring is een product van School voor Wereldverbeteraars.

Data: Op aanvraag

© Copyright - Vanessa Luyten | webwerk: jocelis.be